…og hvad så nu?

Fastaval smagte af mere – gode spil, sjove mennesker, god stemning. Men hverdagen har det jo med at vende tilbage, og hvad gør man så for at få lignende oplevelser?

Mini-con:
jeg har ævlet om det før, men Fastaval bekræftede mig blot i, at en mini-con er en alletiders idé. Det kræver ikke det store organisatoriske maskineri men blot et sted og nogle folk og nogle spil. Jeg tænker, at en 10-15 folk og to-tre spilperioder i løbet af en hel dag ville være passende. Jeg kan desværre ikke lægge hus til – men måske kan andre?

Orkon: hygge, mulighed for solskin, reruns af gode scenarier – what’s not to like? Jeg skal dog lige finde ud af, hvem der ellers kommer. For, lektien fra godt spil er jo: har jeg lyst til at spille DETTE spil med DISSE mennesker? På Fastaval var jeg heldig. Er der andre, der har tænkt sig at dukke op?

Reklamer

4 Responses to …og hvad så nu?

 1. munkholt siger:

  Mini-con: skal nok blive til noget. Vores lejlighed bliver lidt crowded, når Lille Ny kommer til, men et sommerhus, evt. vores, kunne også være en mulighed.

  Orkon: kommer ikke.

 2. Jonas Harild siger:

  Vi vil ha’ minicon! Vi vil ha’ minicon! – Orkon har jeg sgu aldrig tid til, ligger på et dumt tidspunkt mht. deadlines osv.

 3. Skovgaard siger:

  minicon: fino – også gerne lidt mere ambitiøst en blot en enkelt dag. Jeg hiver gerne en weekend ud…

  orkon: ikke i år

 4. Anonymous siger:

  Jeg dukker op i hvert fald noget af tiden til Orkon – så duk endelig op, gerne med noget kamikaze indie under armen (et 1-sides scenarie måske?)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: