Mini-con

Fortsættelsen til min Tintin-post kommer i løbet af de næste par dage. Men i mellemtiden vil jeg bare lige dele en tanke, jeg støder ind i mange steder på det-der internet: mini-rollespils-kongressen. Matthijs Holter laver en, Ben Lehman og ven laver en (læs mere om den hér ), alle mulige og umulige laver en.
Idéen er, kort fortalt, at invitere folk hjem til en weekend med rollespil. Intet stort, overliggende system, ingen priser, ingen banket, intet program, der skal i trykken, ingen scenarieansvarlige, ingen forhandlinger med kommunen om støtte og lån af skole – bare en masse rollespil. Det er punk og jeg håber, det er en idé, der snart kommer til Danmark.

Reklamer

9 Responses to Mini-con

 1. munkholt siger:

  Jeg havde jo faktisk ideen (‘Rollespillemand på en Tagryg’ var arbejdstitlen) sidste år, men selv et uforpligtende arrangement forpligter. Men, det er nu en fin idé. Go for it! ;-D

 2. Peter Dyring-Olsen siger:

  Hæ, jeg postede det sådan set også lidt for at skubbe til dig, Munkholt. Ville gerne selv hoste, men jeg kan desværre ikke lægge hus til.

 3. munkholt siger:

  Ping.
  Pong.
  Ping.
  Pong.

 4. Paul siger:

  Jeg har tit tænkt på hvor meget af vores tradition der er formet af sociale betingelser. “Den gamle danske con, du er vor ungdoms… bla bla”, at det er konstitueret af muligheder for at låne skoler, og at skolernes opbygning også former begivenheden.

  Det var samme mølle med klubber. Fritidslovgivningens rammer bestemte hvordan vi organiserede os. Indtil nogen fik “deres eget sted”.

  Det der får os til at føle os specielle er tildels et udtryk for det sære samfund vi kommer ud af. Altså er vi epigoner, ikke originaler.

  Item, at vælge setting for fx. rollespil (hjemmecon) hvad gør det ved kvaliteten / oplevelsen?

 5. busted siger:

  Er det ikke bare det samme som når man tager i sommerhus og spiller rollespil i en uge?

  Ask og mig brugt det meste af vores tid i gymnasiet på den måde. Med at jeg var i Langå eller han var i Aalborg – der var selvfølgelig også andre med, men vi var rygraden.

  Men var det mini-coner vi lavede?

 6. Peter Dyring-Olsen siger:

  Det er præcis som at tage i sommerhus og spille. Men – det er der sgu ingen jeg kender, der har tid til nu om dage med jobansvar, fast bolig, lejlighed, børn etc. Fastaval finder man tid til – for det er så organiseret og så etableret og en fast begivenhed.
  Alternativet kunne så være at mødes over et par dage og få spillet en masse.
  /Peter

 7. Paul siger:

  sommerhus… det er da om sommeren.

  Iøvrigt ligger det i Saunte pr. Hornbæk, 5 kvarter fra Hovedpinegården med øff transport.

 8. Brian siger:

  Jeg har et hus 🙂 I siger bare til.

 9. Peter Dyring-Olsen siger:

  Før eller efter Fastaval?
  /P

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: